foto bij nieuws bericht over de oprichting van ruttengoddijn.nl en dat is voor ons reden om te proosten op onze samenwerking

Proost, wij zijn nu ook zakelijke partners

Het is feest voor ons en daar proosten wij op. Na bijna 15 jaar gepassioneerde gesprekken aan onze privé keukentafel over organisatieadvies, team coaching en HR-vraagstukken, bundelen wij nu ook zakelijk onze krachten. Vanaf 1 september 2021 gaan we verder onder de naam ruttengoddijn.

Samen sterker verder

Samen zijn we sterker en van nog meer toegevoegde waarde voor onze relaties dan we al zijn. We zijn sterk in het samenstellen en coachen van teams, het adviseren over ontwikkelen en belonen en HR-communicatie. Alles wat onze relaties van ons gewend zijn blijven we met dezelfde betrokkenheid doen. Daarnaast willen wij de komende jaren een belangrijke partner worden voor organisaties die het concept dynamisch organiseren omarmen en dat in zijn geheel of gedeeltelijk willen implementeren. We hebben er erg veel zin in en zitten vol plannen.

Dankbaar voor onze relaties

Wij zijn dankbaar voor alle fijne klanten die hebben aangegeven met ons door te gaan. Ook zijn we blij met onze partners waarmee wij de taaiste vraagstukken aankunnen. Wij kennen immers onze eigen grenzen en door de samenwerking met onze partners, weten we telkens de juiste vakexpertises, probleemoplossende vermogens en talenten te vinden voor onze klanten. Tot slot zijn wij EVZ, voormalige werkgever van Marloes, dankbaar voor het feit dat zij haar deze stap gunnen en mee hebben gewerkt aan het maken van goede afspraken over bestaande relaties. Een goed afscheid is veel waard.

Cirkel is rond

Voor ons is de cirkel rond. Bijna 15 jaar geleden ontmoetten wij elkaar bij Bureau Baarda. We waren toen collega’s en het klikte zo goed, dat wij inmiddels al lange tijd een mooi gezin vormen. Nu zijn we opnieuw collega’s, partners noemen we dat nu. Natuurlijk hebben wij daar goed over nagedacht en is het besluit niet over een nacht ijs gegaan. Wij hebben er veel vertrouwen in. En wat dit besluit ons ook brengt: niets is mooier dan je enthousiasme en successen te delen als het goed gaat en troost en wijsheid te vinden als het even tegenzit. Daar doen we het wel voor. Evenals de energie die wij voelen als onze klanten blij zijn met ons werk en meer mensen het gevoel hebben van betekenis te zijn binnen hun organisatie. Dat is onze drive.

Wil je meer weten?

Wil je weten waar we voor staan, wat we precies doen, hoe wij onze samenwerking zien en vooral wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.