• Mijn persoonlijke behoefte is willen begrijpen en verklaren hoe het leven in elkaar steekt. In welke mate mensen, teams en organisaties ontwikkelbaar zijn en hoe alles elkaar beïnvloedt.
 • Zo gauw ik kon lezen verslond ik boeken. Ik was niet weg te krijgen uit de bibliotheek en las het liefst tot diep in de nacht. Later op de middelbare school werd dansen mijn lust en mijn leven.
 • Een studierichting kiezen was moeilijk, want welke past nu het best bij mijn vele interesses. Personeelswetenschappen, aangevuld met masterclasses veranderkunde, groepsdynamica en psychologie is het uiteindelijk geworden.
 • De zorg om gezondheid en welzijn van anderen zit in mijn familie, met een vader als huisarts en een moeder als maatschappelijk werkende en mediator. Ik merk dat ook ik word gedreven bij te dragen aan het welzijn van anderen, maar dan vanuit een organisatiekundig perspectief.
 • Mijn zoektocht naar hoe kan iedereen zich van betekenis (blijven) voelen, in de context van een organisatie, is vermoedelijk een levenslange ontdekkingstocht.
 • Introvert of extravert? Geen idee. Ik trek mij graag terug, sta niet graag in het middelpunt van de belangstelling en geef niet thuis bij borrels, recepties, darten of tafelvoetbal op de werkvloer. Maar ik deins niet terug voor teamsessies, bedrijfspresentaties of dansen op een dansvloer. Op mijn vrije dagen zoek ik graag de natuur en stilte op. Maar ik ga net zo graag een dag met de hele familie naar de Efteling. Ik vind dat ik veel te weinig tijd heb voor reflectie, lezen en meditatie. Maar ik vind op een of andere manier altijd wel de tijd om te sporten of nieuwe projecten aan te gaan. Netwerkborrels zijn niets voor mij, maar ik leg wel graag en makkelijk nieuwe contacten en ontmoet mensen met verschillende interesses.
 • Als moeder doe ik van alles en nog wat samen met en voor mijn twee jongens. Het koken en wassen laat ik graag aan vader over.
 • De keuze om een bedrijf te starten, kan ik beargumenteren vanuit de bevlogenheid voor de materie waar we ons op richten en de betekenisgeving die ik daarbij voel. Maar net zo goed vanuit mijn behoefte om vrij te zijn en een eigen invulling te geven aan het leven. En door er gewoon voor ons gezin te kunnen zijn als ze mij nodig hebben.

 • Na tien jaar alleen gewerkt te hebben, ben ik heel blij om met Marloes samen aan een nieuw avontuur te beginnen. Niets is mooier dan je enthousiasme en successen te delen en troost en wijsheid te vinden als het even tegenzit.
 • Mijn drijfveer is bij anderen een positieve verandering teweegbrengen of een nieuw perspectief bieden, hoe klein ook. Ook een vastgeroeste situatie in beweging krijgen, zodat anderen weer verder kunnen, geeft mij veel voldoening.
 • Ik benader de wereld vooral als producent en minder als consument. Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven en creëer graag toegevoegde waarde voor anderen. Op dit moment ervaar ik een succesvol leven, omdat ik leef in lijn met mijn waarden.
 • Hoewel mijn ouders beiden kunstenaar waren en ik wel enig creatief talent bezit, heb ik hun creatieve pad nooit gevolgd. Ik heb een studie gekozen waarmee ik mooie rollen in organisaties heb vervuld. Maar de laatste tijd, voel ik de drang om mijn creatieve talent te gebruiken. Vanaf nu ga ik mij dan ook richten op vormgeving en het schrijven van teksten voor organisatie-ontwikkeling. We gaan de dingen mooi doen, ook de vorm doet ertoe.
 • Zomaar wat kernwoorden over mij: vader van 5 kinderen, samengesteld gezin, woonachtig in Eindhoven maar zwerf graag landelijk, doe vooral wat ik leuk vind én waarvoor ik talent heb, gelukkig, ook in de relatie, iemands droomprins, huisvader, kook- en broodbak gek, altijd op het randje van overgewicht maar er wordt aan gewerkt, geniet van hardlopen en begin vijftig.
 • Ik ben voorstander van een simpel leven en beginnend minimalist. Inmiddels ben ik ook aardig getraind in het leven met aandacht, meditatie en het leven in het hier en nu. Nooit gedacht dat ik door vertragen nu productiever ben dan ooit.
 • Experimenteer graag zelf in het aanleren en afleren van gedrag. Blijf mijzelf uitvinden, teleurstellen en positief verbazen. Hoe meer ik denk te weten, lees en leer hoe meer ik besef dat ik niet alles weet. Hoe lekker en relativerend is dat? 
 • Introvert of extravert? Alles wat Marloes hierboven heeft gezegd geldt ook voor mij. Daarin vinden wij elkaar. Gelukkig verschillen we genoeg om elkaar goed aan te vullen.

 

Onderzoeken of het ook persoonlijk klikt?