kennissessie-salarishuis-functiegebouw-ontwikkelen-belonen-DDA

DDA-kennissessie op 9 september 2021

Op donderdag 9 september aanstaande is de kennissessie ‘Salarishuis & Functiegebouw’ gepland voor Dutch Digital Agency (DDA). In deze kennissessie gaat Marloes Rutten in op de vernieuwde versie van het document ‘Salarishuis & Functiegebouw’ dat wij elk jaar voor de leden van DDA maken.

Jaarlijkse update

Tijdens de kennissessie gaat Marloes in op de verschillen met het onderzoek van vorige jaar en presenteert ze de opvallendste resultaten. Op basis van de resultaten neemt zij de leden van DDA mee in de nieuwe versie van het salarishuis & functiegebouw en hoe zij deze kunnen inzetten binnen hun eigen organisatie. 

Nieuwe toolkit

Daarnaast lanceert DDA samen met ruttengoddijn een toolkit met verschillende documenten waarmee DDA leden zelf een functiegebouw kunnen opzetten dat past binnen hun organisatie.

Besloten kennissessie

Deze sessie is alleen toegankelijk voor leden van DDA. Ben je DDA-lid, check dan hier de details over de kennissessie van 9 september 2021. Mocht je niet kunnen deelnemen en wil je toch meer weten over ontwikkelen en belonen, neem dan gerust contact met ons op om even te sparren. Natuurlijk kun je ook als niet DDA lid samen met ons je vragen over ontwikkelen en belonen met verkennen.