wat onze partners doen

Fitch bestaat uit een nieuwe generatie psychologen die mensen, teams en organisaties verder helpen in hun ontwikkeling. Zij staan bekend om hun persoonsgerichte, doortastende en concrete aanpak. Hun uitgangspunt is eenduidig: of je nu poortwachter of directeur bent; leef in overeenstemming met wat je in huis hebt. Daarvoor hanteren zij de 'cut the crap'-methode. Dat proces noemen zij: ‘worden wie je bent’. Het resultaat? Zelfkennis. Zodat je weet welke keuzes je te maken hebt! 

 

Wij zijn gecertificeerd en gebruiken Fitch met veel plezier en hebben al veel mensen en teams hiermee weten te helpen.

Meer weten? Neem contact met ons op of praat eens met de mensen van Fitch.

 

www.fitch.nl

Het Marketing Design Lab leert ons anders kijken naar het ontwerp van alles. Of het nu om onze eigen diensten gaat of die van onze klanten. Samen met het Marketing Design Lab helpen wij ondernemers, teams en organisaties om hun toegevoegde waarde voor hun klanten te vergroten door een ontwerpgerichte benadering.

 

www.marketing-design.nl

Skip a Stone helpt organisaties zich duurzaam (toekomstgericht) in te richten. Zij adviseren hierover en begeleiden de concrete (her)inrichting. Door je organisatie zo op te bouwen of in te richten dat die toekomstbestendig en wendbaar is, creëer je een gezonde organisatie die van binnenuit groeit. Soms heb je daar hulp bij nodig. Of je nu een familiebedrijf hebt, mkb’er bent of ceo van een grote (internationale) corporate.

 

Wij werken samen met Skip a Stone als het gaat om dynamisch organiseren. Wij geven samen kennis sessies en bieden leiderschapsprogramma's aan. Meer weten? Neem contact met ons op of praat eens met Antje Ludwig- van Schaagen van Skip a Stone.

 

www.skipastone.nl

Zij leveren diensten op het gebied van trainen, coachen en talentmanagement. Hun aanpak is erop gericht om IMPACT te hebben. Impact op het gedrag van mensen binnen organisaties met als doel een positieve ontwikkeling te bewerkstelligen. Hun drive is om met hun dienstverlening een wezenlijke bijdrage te leveren aan het succes van organisaties. 

 

Met Q-Impact hebben wij al veel samengewerkt, het is een sterke partner op trainingsgebied en gedragsontwikkeling. Meer weten? Neem contact met ons op of praat eens met de mensen van Q-Impact. 

 

www.q-impact.com

Vinden, behouden en ontwikkelen van talent is de belofte van TMA. De TMA Methode is het complete Talent Management Systeem op basis van positieve psychologie, gebruikt voor werving, selectie, ontwikkeling en loopbaanadvies. Zowel voor individuen als teams.

 

Wij hebben de certificering in huis om TMA toe te passen. Meer weten? Neem dan contact met ons op of praat met de mensen van TMA. 

 

www.tma.nl

Tom Morssink richt zich op betekenisgeving tussen, communities, teams en netwerken. Binnen en buiten organisaties zet hij learning communities op. Zijn missie is bij te dragen aan het succesvol handelen van mensen die bezig zijn met de thema’s van nu en van de toekomst: toekomst van werk, energie, klimaat, duurzaamheid, gezondheid, eenzaamheid, inclusie, diversiteit, zorg, wonen en het (hybride) onderwijs.

 

We werken samen op het snijvlak van onderzoek en consultancy. Onze drijfveer is de wetenschap dichter bij de praktijk brengen en andersom. We zijn beiden gefascineerd door patronen en knelpunten in samenwerking, leren en veranderen. Op dit moment maken we samen een Podcast serie over dynamisch organiseren.

 

www.tommorssink.nl

Klant of partner worden? Even sparren?