Deze mooie opdrachtgevers kiezen voor ons

Thinkwise Software, KVK, Woonopmaat en Wirelab Digital Agency kiezen voor ruttengoddijn voor advies en ondersteuning bij hun HRM- en/of organisatie-ontwikkelingsvraagstukken

Dank je wel voor het vertrouwen

Samen met deze nieuwe opdrachtgevers ontwikkelen en implementeren wij op dit moment en in de komende maanden oplossingen op het gebied van strategisch HRM. Oplossingen die helpen hun ambitie en strategie te realiseren. Dank je wel voor het vertrouwen. 

Wie zijn onze klanten?

Thinkwise Software. De missie van Thinkwise is de wereld bevrijden van legacy software. Het is hun doel om organisaties wereldwijd te verlossen van verouderde software. Dit doen ze door verouderde software uit te schakelen met hun platform, waarmee ze een nieuw volwaardig alternatief bieden voor traditionele pakketten en maatwerksoftware. Ze gaan voor low-code applicaties die makkelijk aanpasbaar zijn en nooit meer verouderen.

Woonopmaat. Woonopmaat is een woningcorporatie met circa 8.800 sociale huurwoningen in Heemskerk, Beverwijk en Wijk aan Zee. Ruim 70 medewerkers zetten zich dagelijks in om bewoners een echt thuis te bieden. Een plek hebben waar je altijd terecht kunt, waar je jezelf kunt zijn. In een buurt of wijk waarmee je je verbonden voelt. Zij zijn er voor mensen met een bescheiden portemonnee.

Kamer van Koophandel. De KVK biedt informatie, voorlichting en ondersteuning aan ondernemers bij de belangrijke thema’s op ondernemersgebied. Hun wettelijke taken zijn gericht op het registreren, informeren en adviseren van ondernemers.

Wirelab Digital Agency. Wirelab is a digital first company. They start at your core to create opportunities that increase engagement and profitability. They build a relevant unified customer experience that seamlessly fits your brand. Wirelab builds next level brands.

Leuk werk voor leuke klanten

Uiteraard zijn wij ook dankbaar met alle kleine en grote opdrachten die wij in de afgelopen periode hebben gedaan of op dit moment nog doen voor onze bestaande opdrachtgevers en partners. Samen boeken we mooie resultaten. Iedereen bedankt!

Meer weten?

Als je meer inhoudelijke informatie wilt krijgen over de projecten die wij doen, neem dan gerust contact met ons op.  Wij vertellen er graag over en wie weet kunnen we iets voor je betekenen.